Zakelijk
Mout & Hout

Welkom bij Mout & Hout. De inspirerende bestemming voor zakelijke evenementen die een blijvende indruk achterlaten

Stel je een plek voor waar het beste bier uit de Brabantse Kempen samenvloeit met het rijke aroma van authentieke barbecue. Welkom bij Mout & Hout – de inspirerende bestemming voor zakelijke evenementen die een blijvende indruk achterlaten.

— VERGADEREN

Mout & Hout heet je welkom in de meest sfeervolle vergaderlocatie van de Kempen: Hier combineren we zakelijke flair met culinaire beleving. Een plek waar zaken en genieten samensmelten en je even kunt ontsnappen aan de hectiek van de dag. Sluit je meeting af met een Beerze biertje aan onze bar, of trakteer je team op een BBQ lunch of diner waar nog lang over nagepraat zal worden. Arrangementen naar wens af te stemmen, van een dagdeel tot een complete dag inclusief lunch of diner.

  • Capaciteit vergaderruimtes: van 12 tot 60 personen
  • Conferentiezaal: tot 400 personen

— ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Hier wordt gelachen, geleefd en zaken gedaan in de nabijheid van koperen brouwketels onder de zachte gloed van Edison-lampen. Een plek die creativiteit, passie en productiviteit ademt.

Ons team is groots in gastvrijheid en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het eerste contact tot het laatste glas. Wij begrijpen de nuances van zakelijke evenementen en stellen alles in het werk om jouw visie tot leven te brengen.

Bij Mout & Hout combineren we zaken met plezier op een manier die nergens anders te vinden is. Boek je volgende evenement bij ons en ervaar zelf de magie van BBQ, bier en business.

  • Capaciteit: in overleg
  • Diner: van private dining tot shared dining en a la carte

— Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Mail ons op: event@moutenhout.nl