Trouwen
Mout & Hout

— MOUT & HOUT
ALS TROUWLOCATIE

De meest bijzondere dag van je leven vraagt om een magische locatie en sublieme service. De charme van de romantische Beerze Brouwerijtuin met de prachtige oude beukenboom waaronder je elkaar het ja-woord kunt geven. De ambachtelijke keuken in samenwerking met de lokale bierbrouwerij voor culinair genieten. Een adembenemend decor voor een onvergetelijke ceremonie, receptie en feest. Mout & Hout neemt alle zorg uit handen zodat je onbezorgd kunt genieten van deze grote dag.

Meld je aan voor de Mout & Hout trouwbeurs

Mout & Hout trouwbeurs

— DE PERFECTE LOCATIE VOOR
EEN ONVERGETELIJKE DAG

Mout & Hout beschikt over tal van mogelijkheden die in iedere gewenste combinatie zijn in te zetten voor een onvergetelijke dag. Er zijn verschillende feestzalen, zonneterrassen, de Beerze brouwerijtuin, restaurants, brouwkelder, hotelkamers en eventueel een overdekt terras. Dit alles zorgt ervoor dat we jullie bruiloft, onder welke omstandigheden dan ook, altijd spetterend kunnen vieren.

We sturen je graag een brochure toe of ontvangen je persoonlijk op onze sfeervolle locatie om de mogelijkheden te laten zien. We gaan graag met je in gesprek om jullie grote dag te bespreken.

Contact opnemen