Restaurant
Mout & Hout

— Elk gerecht bij Mout & Hout is een verhaal op zich. Een lofzang van traditionele BBQ met een moderne twist

Dineren bij Mout & Hout is meer dan eten alleen. Het is een beleving. Het zacht knetteren van vuur, het sissen van vlees op de grill, het geroezemoes van verwachtingsvolle gesprekken. Alles draagt bij aan de levendige atmosfeer die Mout & Hout definieert. De lucht is hier dik met verwachting, opwinding en het aardse aroma van smeulend hout. Hier worden verhalen gedeeld, vriendschappen gesmeed, en bovenal, overheerlijke gerechten geserveerd.

 

LOKAAL, VERS EN PUUR

 

Bij Mout & Hout geloven we in de kracht van lokale ingrediënten. We hechten waarde aan de nauwe samenwerking met lokale leveranciers die ons voorzien van de beste, meest verse producten. Een selectie van fijn vlees, langzaam gerookt op Nederlands hout, smakelijke bijgerechten en een seizoensgebonden rotatie van verse groenten. We bereiden, roken en snijden onze ingrediënten dagelijks vers. Het Beerze bier schenken we direct van de tap.

— Nieuw: koop bij Mout & Hout de premium grill producten van FireTech

 

Grill thuis als de pitmasters van Mout & Hout en koop in ons restaurant de premium grill producten van FireTech:

  • Restaurant kwaliteit houtskool 10 kg: € 24,95
  • Rookchunks in diverse smaken: € 8,50
  • Aanmaakwokkels: € 9,95

 

 

— Nieuw bij Mout & Hout
Take-away pizza om thuis van te genieten!

Haal de lekkerste pizza’s af voor thuis

 

Nieuw bij Mout & Hout: haal in ons restaurant de lekkerste pizza’s af om thuis van te genieten. Van woensdag t/m zondag zijn alle pizza’s van de take-away pizza menukaart te bestellen tussen 17.00 uur en 21.00 uur.

 

Bestel telefonisch via 0497-591252

— Op de voorste rij bij een
culinaire voorstelling

DE PITMASTERS TABLE

 

De warmte van de gril, de zoete geur van marinades. Hier zit je op de voorste rij bij een culinaire voorstelling. De bourgondische sweetspot van Mout & Hout. Een bijzondere beleving én een onvergetelijke ervaring! De Pitmasters table is ideaal voor gezelschappen van 6 tot 8 personen.

Sfeer impressie